Polgármesteri válasz az interpellációra.

2015.02.23.
Hozzászólás

Szita Károly 2010. évi, „Kaposvár a legfontosabb” című választási programjában, miszerint „a városi tulajdon a leghatékonyabb eszköz arra, hogy gátat tudjunk szabni a közszolgáltatási díjak emelkedésének”, a következő évek várospolitika vezérszlogenjévé vált. A 2014. évi, „Hiszünk egymásban” választási programjában az előbbi tézishez hozzátette, „csak a többségi tulajdonnal érhetjük el a kéményseprési díjak alacsonyan tartását s a temetkezés költségeinek jelentős csökkenését”.

Polgármesteri válasz az interpellációra.

Az elmúlt fél évtizedben – az ismétlődő nyilatkozatokon túl - nem sok történt. Ez másnak is feltűnt, ezért a 2014. december 10.-i közgyűlésen Kiss Tamás jobbikos képviselőtársam megkérdezte a polgármester, hol tart a választási programokban ígért tulajdonszerzés. A polgármester ismét megerősítette: „határozott szándéka, hogy meghatározó önkormányzati tulajdoni többséget szerezzen a temetkezési szolgáltatásban és többségi tulajdonba vegye a kéményseprő szolgáltatást”.

 

A konkrétumokat továbbra sem tartalmazó válasz engem sem elégített ki, ezért interpellációt nyújtottam be a polgármesterhez.

 

A polgármesteri választ itt olvashatja.

 

 

Polgármesteri válasz

 

A közgyűlésen nyilatkoznom kell:
elfogadom a választ, vagy nem.


Ön szerint/szerinted kielégítő választ kaptam
a kérdésemre?



Lap tetejére