Hogyan szavazzak a közgyűlésen?

2014.10.27.
Hozzászólás

Amint azt tapasztalhatták, az önkormányzati választásokra létesített www.kovatsimre.hu web-oldal tovább él. Szándékom szerint egyfajta döntés-előkészítő feladatot tölt be, azzal, hogy a közgyűlés előtt a fontosabb napirendi pontok tartalmát, a témával kapcsolatos álláspontomat a web oldalon rendszeresen ismertetni fogom. A korábbi tizenkét évhez hasonlóan, az ügyek melletti politizálás a szándékom. A megtárgyalásra kerülő téma iránt érdeklődőknek lehetőségük lesz a www.facebook.com/kovatsimre közéleti oldalon véleményt mondani. A tárgyilagos vélemények befolyásolhatják szavazataimat.

Tájékoztatni szeretném a kaposváriakat a közgyűlési vitákról, az egyes képviselői álláspontokról, a képviselő testület döntéseiről is. Kompenzálva ezzel a helyi köztelevízió – tárgyilagosságot nélkülöző, az ellenvéleményeket többnyire elhallgató tudósítását, a fidesz médiumok egyoldalú tájékoztatását.

 

Köztudott, hogy a képviselő testületi ülésekről szóló közvetítéseket jobbára csak a közügyek iránt érdeklődő nyugdíjasok-, a szabadnapos-, több-műszakban dolgozó-, a helyi ügyek iránt érdeklődő kaposváriak nézik. Remélem, hogy idővel - az internetet használó kaposváriak számára - a korábbiakhoz képest több, a kaposvári valóságot jobban tükröző információ jut el.



Lap tetejére