Új városvezetésre van szükség!

2014.09.03.
Hozzászólás

Ha nem lesz változás, ha marad minden a régiben, csökken Kaposvár esélye a felzárkózásra, város társadalmi-gazdasági leszakadása tovább folytatódik.
Én tudok változtatni.
Van közigazgatási tapasztalatom, ismerem az önkormányzat gazdálkodását, ismerem Kaposvár lehetőségeit. Gazdasági vezetőként már bizonyítottam, hogy tudok gazdálkodni.
Tudom, hogyan lehet a kaposvári vállalkozások számára piacot biztosítani és így új munkahelyek létrehozásához a feltételeket megteremteni.

Új városvezetésre van szükség!

Képviselői munkám során bizonyítottam, hogy a meglévő értékek megóvását, karbantartását, felújítását ugyanolyan fontosnak tartom, mint az új érték létrehozását.

 

Nem készítek szavazatszerző, ígéretekkel teli programot. Nincs rá szükség. Az önkormányzatnak több, egymásra épülő, a város társadalmi, gazdasági életét átfogó, aktualizált tervei vannak. A tervekben leírt - a társadalmi, gazdasági környezethez, a pénzügyi lehetőségekhez igazított - feladatok adják a következő évek munkáját. Az elmúlt két évtized városfejlesztésének elemzése, az előttünk álló feladatok meghatározása során azzal kellett szembesülnöm, hogy a város gazdasági fejlődését meghatározó területeken érdemi előrelépés nem történt.

 

Ezért is tartom fontosnak, hogy a Kaposváriak megismerjék véleményemet az életüket befolyásoló, a város gazdasági fejlődését meghatározó legfontosabb kérdésekről, feladatokról.



Lap tetejére