Sajtótájékoztató: Szita Károly "fogságba ejtette" a kaposváriakat!

2014.09.01.
Hozzászólás

A kaposváriak többsége elégedetlen Szita Károllyal és a képviselők többségével. Elégedetlenek a városházi „munkaelosztásnak” kiszolgáltatott vállalkozók is. Ugyanakkor félnek is. Féltik az állásukat, a munkalehetőségeiket. A félelem együtt jár a beletörődéssel. A napi tapasztalataik alapján nem hisznek abban, hogy bármi is megváltoztatható Kaposváron. Szita Károly „fogságba ejtette” a kaposváriakat! Úgy gondolják, hogy Szita Károly nem leváltható. A helyi médiumok, illetve a bennük véleményt mondó „politológusok” azt sulykolják a kaposváriakba, hogy esélytelenek vagyunk.

Sajtótájékoztató: Szita Károly "fogságba ejtette" a kaposváriakat!

Tudjuk, hogy a közpénzből is kampányoló Fidesszel szemben „versenyhátrányban” vagyunk. Ennek ellenére nem feltartott kézzel szállunk be a küzdelembe. Meg akarjuk győzni a kaposváriakat, hogy „minden megtörténhet”. Meg akarjuk győzni a kaposváriakat, hogy Szita Károly sem legyőzhetetlen. Tudniuk kell, hogy érdemes elmenni választani, érdemes a demokratikus ellenzéki pártok jelöltjeire szavazni.

Szeretnénk kiszabadítani a kaposváriakat Szita Károly fogságából! Vissza akarjuk állítani a közélet tiszta, átlátható, demokratikus légkörét! A nyílt, kiszámítható – a vitákat felvállaló – városvezetésnek nincs szüksége lekötelezett klientúrára, a közgyűlési ellenzék véleménynyilvánításának a korlátozására.

Arról is szeretnénk meggyőzni a kaposváriakat, előre vinné Kaposvár ügyét, ha a demokratikus ellenzék képviselői megfelelő súllyal, egyenlő politikai partnerként tudnak részt venni a következő években a Kaposvár gazdasági, társadalmi fejlődésének alakításában. Ehhez a munkához kérjük a kaposváriak támogatását.

Polgármesteri programom a hét közepén elérhető lesz a kovatsimre.hu és a facebook.com/kaposvarert oldalakon.



Lap tetejére